Om meg

Bildet mitt
Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

lørdag 14. mai 2011

Lag ditt eget badesalt

Dette trenger du for å lage badesalt/ fotbad
1 kg Salt (Epsomsalt kan brukes som eneste badesalt, eller blandet med havsalt.)
Alle havsaltene du finner i butikken kan brukes, men soltørket naturlig salt er den beste.
20 dråper valgfritt eteriskolje
Farge
Urter
Dendriticsalt
Dendriticsalt er vanlig salt som er fremstilt på en spesiell måte slik at salt krystallene kan trekke til seg dobbelt så mye fuktighet som vanlig salt. Det gjør at en kan tilsette eteriskeoljer og farger i saltet uten at det forsteiner seg i boksen.
1 del Dendriticsalt til 20 deler havsalt/epsom salt.
Bruksanvisning

Bland eterisk-oljer, farger, mm i dendriticsaltet først og tilsett så blandingen i saltet. Ang bruk av eteriske oljer henvises det til litteratur om aromaterapi og bruken av disse.
Det snakkes mye om det å blande oljer og salt i samme badevannet. 
I forhold til å ha salt og olje i et og samme bad kan ha en motvirkende effekt. Dette fordi et saltbad "renser" og et oljebad "tilfører fuktighet".  Anbefaler derfor disse badene hver for seg.
Ønsker du en pleiende fuktighetsbad kan vi anbefale geitemelkebad. Geitemelkens gode egenskaper kommer virkelig til rette når den brukes i melkebad. Passer veldig godt til tørr, sensitiv og irritert hud. Samme fremgangsmåte som badesalt.
Uansett hvilke bad en velger er det en utrolig behagelig og avslappende opplevelse, nyt badestunden med tente lys og behagelig musikk, det gjør underverker for kropp og sjel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar